17 July, 2019

Boek 'Anders en toch gewoon'

Voor wie?

We verwelkomen op onze website koppels voor de start van een behandeling of tijdens de zwangerschap en ouders van donorkinderen. Hoewel ons aanbod vooral gericht is op heteroseksuele paren die beroep doen/deden op eicel-, zaadcel-, of embryodonatie, zijn ook alleenstaande moeders en lesbische paren, alsook jongeren en volwassenen geboren na sperma, eicel, -of embryodonatie steeds welkom.

Uit ervaring weten we dat ook familie en vrienden vaak met vragen zitten over donorconcepties. Daarom zijn ook familie en vrienden die op zoek zijn naar informatie over donorbehandelingen/-gezinnen welkom op onze website en nodigen we ook hen graag uit om deel uit te maken van de vereniging.

Tenslotte willen we ons aanbod ook openstellen voor professionelen. We hopen dan ook dat specialisten werkzaam in fertiliteitsklinieken, counselors, psychotherapeuten, maatschappelijk assistenten, leerkrachten en zoveel anderen die in contact komen met donorfamilies en nood hebben aan meer informatie hierover, hun weg vinden naar onze vereniging en betrokkenen verder informeren over het bestaan van vzw Donorfamilies.