Laatst bijgewerkt:

Prettige Kerst en een gelukkig en gezond 2016!

Er staat alweer nieuw jaar voor de deur! 2015 was een leerrijk, spannend en productief jaar. We hebben weer heel wat (wens)ouders en families kunnen bereiken en steunen, er zijn weer stapjes in de goede richting genomen naar openheid rond donorconceptie, de connecties met onze collega-organisaties in binnen-en en buitenland en de medische wereld zijn uitgebreid, en donorconceptie is ook op de politieke agenda gekomen. In 2015 hebben we ook deelgenomen aan De Standaard solidariteitsprijs, met onderstaande poster als resultaat. Bij deze een speciale dank aan Tricolor, het ontwerpbureau dat voor ons de poster ontworpen heeft!

We hopen dan ook dat we in 2016 nog meer (wens)ouders en families kunnen bereiken, en dat we ook in het nieuwe jaar samen weer beetje bij beetje meer verschil kunnen maken voor donorfamilies. We willen dan ook graag al onze leden, sympathisanten, en partners bedanken en iedereen een gelukkig en gezond 2016 toewensen!

Mocht je interesse hebben om de poster op te hangen en te verspreiden, laat het ons zeker weten via info@donorfamilies.be.