Laatst bijgewerkt:

Voor wie?

We verwelkomen op onze website zowel wensouders voor de start van een behandeling of tijdens de zwangerschap als ouders van donorkinderen. Onze vzw biedt een open en inclusief aanbod, zowel voor alleenstaanden als voor hetero- en homoseksuele koppels die overwegen beroep te willen doen of beroep deden op eicel-, zaadcel-, of embryodonatie, maar ook jongeren en volwassenen geboren na sperma, eicel, -of embryodonatie zijn steeds welkom.

Uit ervaring weten we dat ook familie en vrienden vaak met vragen zitten over donorconcepties. Daarom zijn ook familie en vrienden die op zoek zijn naar informatie over donorbehandelingen/-gezinnen welkom op onze website en nodigen we ook hen graag uit om deel uit te maken van de vereniging.

Tenslotte willen we ons aanbod ook openstellen voor professionelen. We hopen dan ook dat specialisten werkzaam in fertiliteitsklinieken, counselors, psychotherapeuten, maatschappelijk assistenten, leerkrachten en zoveel anderen die in contact komen met donorfamilies en nood hebben aan meer informatie hierover, hun weg vinden naar onze vereniging en betrokkenen verder informeren over het bestaan van vzw Donorfamilies.