Laatst bijgewerkt:

2021

Begin 2020 stonden we in de startblokken voor een nieuw jaar met onze gebruikelijke activiteiten waarin we jullie konden ontmoeten, informeren en ondersteunen.

Maar 2020 heeft een hele andere wending genomen. Ook wij hebben al onze plannen moeten opschorten. We hebben even overwogen om digitaal te gaan, maar onze thema's zijn naar ons aanvoelen toch te delicaat voor een gewone video-call. Onze huiskamerbabbels halen hun kracht net uit het laagdrempelige en de intieme en veilige context die we bij ons thuis kunnen aanbieden. Om dat digitaal te creëren vraagt meer kennis, tijd en energie dan wij het afgelopen jaar ter beschikking hadden.

De zorg van 2020 stond voornamelijk in het teken van COVID. Andere behandelingen, waaronder fertiliteitsbehandelingen, werden tijdelijk stilgelegd. De vragen, gevoelens, twijfels en bedenkingen rond gezinsvorming met donorgameten blijven echter wel bestaan. Het boek 'Anders en toch gewoon, families na donorconceptie' biedt informatie op maat van ouders en is een goede bron voor ondersteuning. Het boek kan nog steeds bij ons besteld worden. Alle info hier. Tot slot kregen we in 2020 ook weer specifieke vragen binnen via info@donorfamilies.be die we telkens zo goed mogelijk hebben proberen beantwoorden en nog verder zullen doen.

Het nieuwe jaar brengt hoop en laat ons verlangend uitkijken naar nieuwe momenten waarin we elkaar terug kunnen ontmoeten. Op dit moment gaan we echter nog even afwachten met plannen. Totdat het duidelijk is of en wanneer kleine events weer mogen plaatsvinden.  

We kijken er naar uit om jullie weer te kunnen uitnodigen!
Via deze nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte.

Hou nog even vol! Veel sterkte!
Sara, Tamara, Katrien & David