Laatst bijgewerkt:

Familiedag 21 november 2021

Tijdens de afgelopen coronaperiode kregen we heel wat mails met vragen en verhalen en merkten we dat de nood om eens echt af te spreken hoog is. Na al het digitale verkeer en zoom telefoontjes, willen we jullie dan ook graag van harte uitnodigen voor onze familiedag op zondag 21 november 2021. Iedereen is welkom: wensouders, ouders, kinderen, ... 

Aangezien de corona-regels de voorbije maanden voortdurend veranderden, hebben we ervoor gekozen om geen locatie af te huren. In plaats daarvan willen we afspreken in openlucht, om samen een gezellige wandeling te maken in een prachtig park. Het is een publieke wandeling die eindigt in de buurt van een openbare speeltuin en Foyer de Warandepoort (een café met een groot terras). Wie wil kan daar na de wandeling rustig nog wat blijven zitten om verder te praten en iets te drinken bestellen of misschien zelfs een hapje te eten. 

Waar moet ik zijn?

Park van Tervuren: We gaan voor een mooie wandeling in het park van Tervuren en vertrekken aan het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika. Na een wandeling van ongeveer 5km, eindigen we in de speeltuin vlakbij waar de kinderen kunnen ravotten terwijl de (wens)ouders de kans hebben om verhalen te delen. Mocht 5km te optimistisch zijn voor jou of je pagadder, kan er altijd een stukje afgeknipt worden en ontmoeten we elkaar wat later terug aan de speeltuin. De route is toegankelijk voor rolstoelen en buggy's.

Wanneer word ik verwacht?

We willen jullie graag verwelkomen aan de Warandepoort om 13u30. Rond 13u45 starten we met de wandeling. De wandeling zal ongeveer 1,5u duren. We eindigen de dag rond 16u30-17u, zodat iedereen op tijd aan de nieuwe werkweek kan beginnen. 

Hoe kan ik inschrijven?

Heel simpel, stuur ons gewoon een mailtje terug naar event@donorfamilies.be voor 14 november. Na inschrijving ontvang je ten laatste donderdag voor 18 november meer details.

Hoeveel kost het?

Niets. Het is een openbaar park en een bewegwijzerde wandeling. We houden het bewust zo vrijblijvend omdat we nog geen engagement wilden vastleggen, maar toch op korte termijn een kans willen bieden om weer samen te komen. We zullen waarschijnlijk ook geen zitplaatsen in de Foyer reserveren, omdat er eigenlijk altijd plaats genoeg is en mensen dan vrij zijn om te beslissen hoe lang ze willen blijven.

Meer gedetailleerde info en een plannetje sturen we door in de week voor de familiewandeling. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het ons gerust weten!

We kijken er naar uit om jullie (terug) te zien,
Hoopvolle groeten,
David, Katrien, Sara en Tamara van vzw DonorFamilies