Laatst bijgewerkt:

Huiskamerbabbels voorjaar 2020

Ook dit jaar stellen een aantal leden van vzw DonorFamilies hun huiskamer open voor babbels rond het thema donorconceptie.

Tijdens deze huiskamerbabbels kan je in een huiselijk kader praten en ervaringen delen met andere (wens)ouders. Je kan er terecht met vragen zoals: Hoe hebben anderen besloten om voor donorconceptie te gaan? Hoe vertellen andere ouders het tegen hun kinderen? Welke vragen komen er naar boven bij de kinderen zelf?

Het doel van de avond is om ouders met donorkinderen en wensouders die donorconceptie overwegen een veilig en klein forum te geven om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen delen.

Locatie & data

De huiskamerbabbels worden op drie avonden georganiseerd in maart en april en vinden plaats op drie locaties verspreid over Vlaanderen. Inschrijving voor deze avond is gratis. Een hapje of drankje meebrengen mag natuurlijk steeds!

Ben je er graag bij? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar onderstaande emailadressen, waarna je meer concrete informatie ontvangt.

Op de Wie-is-wie-pagina vind je meer informatie over ons.

We kijken uit naar jullie komst!