Laatst bijgewerkt:

Live webinars door expertisecentrum

Het Zorg- en expertisecentrum voor families na donorconceptie Astrid Indekeu organiseert voor de eerste keer een live webinar over heteroseksuele koppels enerzijds en voor solo moeder en lesbische koppels anderzijds. Een live webinar geeft de mogelijkheid tot meer interactie waarbij je ook vragen kan stellen en vragen kan horen van anderen.

Ouders die hun gezin vormden met hulp van een donor vinden het best een uitdaging om hierover te praten met hun kind en zijn vaak op zoek naar handvaten. Vragen als ‘Wanneer eraan beginnen en hoe?’, ‘Hoe noem ik de donor?’, ‘Wat met school, familie? ...  Dit webinar wil ouders helpen om met vertrouwen te praten over donorconceptie en  een manier te vinden die bij hen en hun gezin past. Het webinar focust op gezinnen met kinderen tot en met de lagere school/ 0-12 jaar. De besproken topics vind je uitgebreider terug op deze website van het zorg- en expertisecentrum

Dinsdag 28 november 19u-20u30: LIVE WEBINAR 'Meer dan enkel woorden' voor heteroseksuele koppels
Donderdag 30 november 19-20u30: LIVE WEBINAR 'Meer dan enkel woorden' voor solo moeders en lesbische koppels 

Alle informatie en hoe je kan deelnemen kan je terugvinden op de webpagina van het zorg-en expertisecentrum.

Via de facebook-pagina van het zorg-en expertisecentrum blijf je makkelijk op de hoogte van nieuwe events! https://www.facebook.com/familiesnadonorconceptie.
Ook op de kalenderpagina vind je een overzicht van de aankomende en gepasseerde events.