Laatst bijgewerkt:

Terugblik op de derde editie van de familiedag

Op zondag 23 oktober organiseerde vzw Donorfamilies de derde editie van de familiedag. Een namiddag waar we zowel wensouders als ouders met kinderen verwelkomen. We zijn als vzw overtuigd van het belang dat zowel (wens)ouders als kinderen elkaar kunnen ontmoeten.

Deze ontmoeting geeft aan de (wens)ouders een unieke kans om verhalen, ervaringen en tips & tricks uit te wisselen. En minstens even belangrijk, ook de kinderen willen we een mogelijkheid bieden vanaf jonge leeftijd andere kinderen te leren kennen. Kinderen die net als hen in hun gezinsvorming een gelijkaardig verhaal hebben.

We waren heel tevreden met de mooie opkomst. Het is ook altijd héél fijn om nieuwe gezichten te zien. We weten immers dat het niet altijd zo makkelijk is om de stap te zetten maar zijn blij dat we een veilige context kunnen aanbieden.

Ook de kinderen waren duidelijk present! En hoe!? Een aantal jaren terug waren er enkel een aantal babies en liepen er kleutertjes rond. Maar nu waren er ook een heel pak kinderen uit het eerste, tweede en derde leerjaar bij! Dit geeft ons het idee om voor de volgende keer ook een kort rondgesprek met de kinderen te organiseren. We houden jullie op de hoogte van onze plannen!