Laatst bijgewerkt:

Wandeling zondag 25 februari 2024

Naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van vzw Donorfamilies organiseren we terug een familiewandeling! Deze wandeling zal doorgaan op zondag 25 februari 2024. Iedereen is welkom: wensouders, ouders, kinderen, ...

Waar moet ik zijn?

Zoals de vorige keer in het Park van Tervuren: We gaan voor een mooie wandeling in het park van Tervuren en vertrekken aan het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika. We eindigen de wandeling in de speeltuin vlakbij waar de kinderen kunnen ravotten terwijl de (wens)ouders de kans hebben om verhalen te delen. Vlakbij is er ook de "Foyer de Warandepoort" waar, wie wil, na de wandeling rustig nog wat kan blijven zitten om verder te praten en iets drinken of misschien zelfs een hapje eten. De route is toegankelijk voor rolstoelen en buggy's.

Wanneer word ik verwacht?

We willen jullie graag verwelkomen aan de Warandepoort om 13u30. Rond 13u45 starten we met de wandeling. De wandeling zal ongeveer 1,5u duren. We eindigen de dag rond 16u30-17u, zodat iedereen op tijd aan de nieuwe werkweek kan beginnen. 

Hoe kan ik inschrijven?

Heel simpel, stuur ons gewoon een mailtje terug naar event@donorfamilies.be voor 21 februari. Na inschrijving ontvang je ten laatste woensdag voor 21 februari meer details.

Hoeveel kost het?

Niets. Het is een openbaar park en een bewegwijzerde wandeling.

Meer gedetailleerde info en een plannetje sturen we door in de week voor de familiewandeling. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het ons gerust weten!

We kijken er naar uit om jullie (terug) te zien,
Hoopvolle groeten,
David, Sara en Tamara van vzw Donorfamilies